Javni poziv za privredne subjekte sa područja Gradiške, Srpca, Kozarske Dubice i Laktaša

Kreditne linije za privrednike Komercijalne banke ad Banja Luka

LAG Savus poziva registrovane privredne subjekte sa područja opština Gradiška, Kozarska Dubica, Srbac i Laktaši da učestvuju na prezentaciji i radionici koja se organizuje u svrhu upoznavanja sa kreditnim linijama za privrednike Komercijalne banke ad Banja Luka.

Prezentacija će se održati u prostorijama Biznis Inkubatora Gradiška (adresa Vidovdanska 7 Gradiška) 19. aprila 2017. godine sa početkom u 10:30 časova.

Prezentacija Komercijalne banke će uključiti predstavljanje mogućnosti i uslova kreditiranja, sa pojašnjenjima vezanim za pogodnost svake kreditne linije vezanim za način aplikaciranja za kredit.

Uz prezentaciju je planirano održavanje radionice na temu „Finansijsko planiranje“. Svrha radionice je da privrednicima pruži informacije i osnovni alat za efikasno i efektivno finansijsko planiranje i rukovodjenje svojim preduzećem. Radionica ima za cilj da kroz upoznavanje sa procedura omogući privrednicima da na adekvatan način planiraju eventualnu kreditnu aplikaciju.

Prezentacija i trening su besplatni za učesnike, a finansijski su podržani od strane Evropske unije kroz projekat REGERD čiji je LAG Savus jedan od provodioca.

Molimo zainteresovane privrednike da se prijave na info@savus.ba ili na broj telefona 051/928-004

Agenda:

10.30 – 11.30 Prezentacija Komercijalne banke (sa pitanjima i odgovorima)
11.30 – 11.40 Kratka Pauza
11.40 – 14.00 Radionica – Finansijsko planiranje – ispunjavanja uslova za apliciranje na kreditna sredstva